Snoeien van tuinen

Snoeien van struiken, heesters en hagen

Snoeien van struiken, heesters en hagen kan éénmalig of met een vast aantal beurten/ jaar

Image
  • Afspraken worden nageleefd
  • Eenvoudig contact op te nemen
  • Alles wordt met kennis gesnoeid en de tuin wordt netjes opgeruimd
afspraak maken

Correct snoeien op tijd en stond met goede afspraken

De hagen scheren, struiken en heesters snoeien,... zodat de tuin terug mooi en gezond is om de winter, de lente, de herfst en de zomer in te gaan.

Door de jarenlange ervaring

in het snoeien van tuinen doorheen hele stukken van België, en door het gebruik maken van een goede planning kunnen wij met onze klanten snel en correct afspraken maken.

Bovendien gebeurt er tijdens het snoeien van de tuin een controle op de planten en struiken om te zien of alles fris en gezond staat. Zo worden er eventuele problemen snel opgemerkt en kan dit na overleg met jou aangepakt worden.

Bovendien werken wij op een ecologisch verantwoorde manier

Er wordt steeds gewerkt met een goed kwaliteit aan materiaal. De snoeizagen, haagscharen,... worden op regelmatige basis scherp gezet en na iedere tuin worden de materialen ontsmet. Zo worden er zeker geen schimmels of bacteriën overgebracht van de ene tuin na de andere.

Het scherp zetten van het snoeimateriaal is belangrijk om mooie en zuiveren "wonden" te krijgen op de planten, hagen, heesters,... zo hebben deze er weinig last van en is de kans op ziek worden klein.

Bovendien wordt er ook gekeken naar de beste periode om de bepaalde struiken te snoeien, want niet alle planten mogen op hetzelfde moment hun knipbeurt krijgen.